Palvelut ja hinnat

Kartoitus 49 € (sis. alv 24 %)

Tulen kotiisi ja käymme läpi tilanteesi ja haasteelliset kohdat. Mikä tavoite sinulla on tässä projektissa? Mietimme ratkaisuja, mistä kannattaa aloittaa, paljonko aikaa siihen menee ja kuinka käytännössä voisit tehdä. Sen jälkeen sinä päätät pärjäätkö itse vai haluatko käyttää minua apuna. Kartoitus kestää enintään kaksi tuntia.

Järjestäminen 59 € / h (sis. alv 24 %)

Ryhdymme toimeen haasteiden kanssa. Käymme läpi tavaroitasi – lajittelemme,  kyseenalaistamme, mietimme mikä on tärkeää. Poistamme turhat tavarat ja luomme yhdessä uuden järjestyksen, enemmän tilaa elämällesi – uuden vapauden! Päätät itse tavaroistasi. Minä toimin coachina ja tukena.

Tilaa paketti 169 € / 3 h tai 319 € / 6 h (sis. alv 24 %).

Järjestämispalvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen 50 %, joka on enintään 2400 € vuodessa. Omavastuu on 100 €. Kotitalousvähennys saadaan myös kun työ tehdään maksajan vanhempien tai isovanhempien kodissa. Lisätietoja Verohallinnon sivuilta.

Kuolinpesät

Oletko tyhjentämässä kuolinpesää? Autan mielelläni tavaroiden lajittelemisessa ja poisviennissä kierrätykseen ja kirpputorille. Jos olet myymässä tavaraa, minulla on yhteistyökumppani joka ostaa kuolinpesiä. Myös kuolinpesä voi saada kotitalousvähennyksen, mutta ainoastaan vainajan kuolinvuodelta. Ota yhteyttä niin sovitaan sopiva hinta.

 

Kohtuulliset matkakulut n. 15 km Vaasan keskustasta sisältyvät hintoihin. Ylimenevistä ajokilometreistä veloitan km-korvausta 0,43 €/km.